Garantievoorwaarden Fitslim Snel afvallen met Fitslim eiwitshakes

Garantievoorwaarden

Bent u ontevreden over het behaalde resultaat van Fitslim™? Maakt u zich dan geen zorgen. U kunt het product binnen 4 weken na ontvangst, eenvoudig retouren.

De werking van het product is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situatie van de consument afgestemde gebruik.

Tijdens de vier weken dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. De consument zal het product slechts in mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de consument het product wenst te behouden.

Indien de consument binnen vier weken ontevreden is over het product, zal de consument het product met alle geleverde toebehoren en in de originele verpakking retourneren aan de ondernemer. Mocht de consument het product willen retouren, zijn de kosten van terugzending voor eigen rekening. Zo spoedig mogelijk na de retourontvangst van uw product door Fitslim™, doch uiterlijk binnen 30 dagen, wordt het aankoopbedrag, overgemaakt op de door u vermelde bank- of girorekening. U dient het product aangetekend te retouren.

De 'niet goed, geld terug garantie actie' geldt voor 4 weken, gerekend vanaf de factuurdatum. Fitslim™ beoordeelt aan de hand van het invulformulier of het product in aanmerking komt voor deze actie. Uiteraard vinden wij het spijtig dat Fitslim™ niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. Wij zouden het op prijs stellen als u ons de reden daarvan wilt laten weten. Met uw bevindingen kunnen wij Fitslim™ in de toekomst wellicht nog verder verbeteren. U dient vooraf het vragenformulier in te vullen en naar ons op te sturen. U ontvangt daarna een bevestigingsmail van ons met de nodige informatie om het product te retouren. Vult u het vragenformulier niet in, komt u niet in aanmerking voor de 'niet goed, geld terug garantie'.

Uiteraard retourneert u het product in onbeschadigde toestand en verpakking aan Fitslim™, inclusief de aankoopfactuur. De kosten en het risico hiervan zijn voor uw eigen rekening. Beschadigde producten, producten met beschadigde verpakkingen en producten met elke andere afwijkingen van het aan u geleverde, kunnen niet worden geretourneerd op basis van een beroep op de 'niet goed, geld terug garantie'.

Wel zijn er een aantal voorwaarden van toepassing. Echter zelfs buiten deze voorwaarden denken we graag mee in oplossingen.

Privacy
De door u verstrekte gegevens zullen uitsluitend intern worden gebruikt. Fitslim™ zal geen gegevens aan derden ter beschikking stellen. In dien u niet meer in ons bestand opgenomen wilt zijn, dan dient u dit schriftelijk aan ons te melden.

Niet goed geld terug garantie.

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw ordernummer en emailadres nodig. Hierna kunt u aangeven om welke reden u gebruik wilt maken van de niet goed, geld terug actie.


FitSlim

Wie zijn wij?
Hoe gebruik ik Fitslim?
Ingrediënten
Veelgestelde vragen

Ervaringen

Fleur uit Tilburg
Kim uit Uden
Erwin uit Den Haag
Fiona uit Groningen

Contact en Bestellen

Bestelling
Winkeliers en detailhandel
FitSlim ophalen
FitSlim bestellen

Algemeen

Garantievoorwaarden
Leveringsvoorwaarden
Webmaster
Disclaimer