Gebruik en werking – Fitslim eiwitshakes Snel afvallen met Fitslim eiwitshakes

Dagelijks Fitslim eiwitshakes
=
Een Gezond & Fit lichaam

order


Gebruik 2 eiwitshakes per dag voor een goede werking

U wilt Fitslim graag uitproberen omdat u wilt afvallen of wilt werken aan spieropbouw. Een goede keuze! Het is belangrijk om het gebruiksadvies op te volgen zodat u gegarandeerd baat zult hebben bij het gebruik van Fitslim.


Als u wilt afvallen
Wanneer u wilt afvallen kunt u 1-2 shakes per dag gebruiken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om er 2 per dag te gebruiken. Dit is echter niet noodzakelijk voor een goede werking. U kunt de shakes gebruiken als tussendoortje of vlak voor een maaltijd.


Als u spieren wilt opbouwen
Wanneer u Fitslim wilt gebruiken om uw spiermassa te vergroten kunt u ook kiezen voor 1-2 shakes per dag. Gebruik in ieder geval altijd 1 shake na vlak na het trainen om het spierherstel te bevorderen. Wilt u een 2e shake gebruiken dan kunt u deze als tussendoortje gebruiken of eventueel als basis voor een ontbijt shake.


Heeft u nog geen shakes besteld? Klik dan hier om direct te bestellen en morgen al te beginnen met Fitslim!


Ervaring van lifestyle coach Irma
Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat echt iedereen baat heeft bij extra eiwitten. Eiwitten zijn zeker voor personen die willen afvallen en sporters die hun spiermassa willen bevorderen een echte must!


De Fitslim eiwitshakes passen in een gezond voedingspatroon en bieden een veel beter resultaat dan strenge diëten en voedingssupplementen.


Ik heb al veel van mijn cliënten aangeraden om Fitslim te gebruiken naast hun reguliere voeding. De resultaten die zij ermee behalen zijn echt fantastisch en mijn cliënten zijn zelf ook erg enthousiast over de vanille shakes.

Geen jojo-effect

Snel afvallen zonder enige moeite met Fitslim eiwitshakes

Met het gebruik van de Fitslim eiwitshakes krijgt u zonder daar veel moeite voor te hoeven doen, iedere dag een extra dosis hoogwaardige eiwitten binnen. Zonder enige extra inspanning werkt u aan een slank of gespierd lichaam.


De shakes klaarmaken
U kunt de shakes gemakkelijk klaarmaken in een speciale shakebeker maar het kan ook prima in een beker met een kleine garde. Het poeder is netjes verdeeld in zakjes voor precies 1 portie dus u hoeft zelf niets meer af te wegen.


Schenk 250 milliliter water of mager melkproduct (bijvoorbeeld magere melk of sojamelk light) in een beker. Voeg vervolgens al roerend met een vork of kleine garde de inhoud van een zakje Fitslim toe. Mix de poeder goed door de vloeistof heen totdat een gladde massa is ontstaan en klaar is uw smaakvolle eiwitshake!
Bereken uw BMI

Met de BMI (Body Mass Index) kunt u bepalen of u een gezond gewicht heeft. De BMI waarde geeft de verhouding tussen lengte en gewicht weer. Vul uw lengte in centimeters, en uw gewicht in kilo's in en bereken uw BMI waarde.


Berekenen

BMI uitkomst

Uitkomst
< 18,5: Ondergewicht
18,5 - 24,9: Gezond gewicht
25 - 29,9: Overgewicht
> 30: Obesitas


Begin vandaag nog
Met Fitslim!

bestel nu

FitSlim

Wie zijn wij?
Hoe gebruik ik Fitslim?
Ingrediënten
Veelgestelde vragen

Ervaringen

Fleur uit Tilburg
Kim uit Uden
Erwin uit Den Haag
Fiona uit Groningen

Contact en Bestellen

Bestelling
Winkeliers en detailhandel
FitSlim ophalen
FitSlim bestellen

Algemeen

Garantievoorwaarden
Leveringsvoorwaarden
Webmaster
Disclaimer