Heeft u vragen? bel ons: 0227 540745

 • Gezond afvallen en snel afvallen met Obesigard
 • Obesigard stimuleert gezond gewichtsverlies
 • Obesigard pakt
  overgewicht aan!

Gebruiksadvies Obesigard voor een optimale werking!

Gebruik Obesigard op de juiste manier voor een optimale werking. Obesigard is samengesteld uit een combinatie van krachtige natuurlijke ingrediënten die ieder een eigen werking hebben op uw gewicht en helpen bij afvallen en het bereiken van een gezond gewicht. Volg het gebruiksadvies van Obesigard op zodat de werking van Obesigard optimaal is en gezond en snel afvallen mogelijk is!

De samenstelling van Obesigard

Obesigard is verkrijgbaar in capsules waarvan u er voor een optimale werking dagelijks 2 moet gebruiken. Neem de capsules in met voldoende water zodat de ingrediënten in Obesigard snel hun werking kunnen uitoefenen in het lichaam.

Obesigard heeft meerdere positieve werkingen op het lichaam, namelijk: de eetlust remmen, opbouw spiermassa en behoud van een gezonde lichaamssamenstelling.

Het gebruik van Obesigard is volledig veilig en verantwoord. De natuurlijke ingrediënten in Obesigard hebben een stimulerende snel afvallen zonder hongergevoel en geven geen negatieve bijwerkingen.

Het gebruik van Obesigard heeft een positieve werking op diverse lichaamsfuncties. Obesigard heeft een thermogenische werking waardoor lichaamsfuncties als ademen en verteren sneller gaan. Dit proces zorgt voor een hogere energieverbranding, met afvallen als resultaat.

Obesigard is een voedingssupplement met een positieve werking op uw gewicht. Het gebruik van Obesigard stimuleert gezond en snel afvallen. Voor een goede werking en een goed resultaat adviseren wij u een gezonde voeding te gebruiken voldoende te bewegen.

Beide zullen de werking van Obesigard versterken en het gebruik van een gezonde voeding en voldoende beweging uitoefenen is op zich al erg gunstig voor uw gewicht en heeft een stimulerende werking op het afvallen.

Gebruik van Obesigard
De capsules van Obesigard zijn gemakkelijk in te nemen. Gebruik 2x maal daags een capsule van 250mg voor een optimale werking. Gebruik 's ochtends en 's avonds een capsule.

Gebruik Obesigard minimaal een half uur voor de maaltijd voor een goede werking. Gebruik voldoende water bij het innemen van de capsules.

Obesigard is geschikt voor volwassen personen met een leeftijd vanaf 18 jaar. Gebruik Obesigard niet wanneer u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering van 2 capsules. Houdt Obesigard buiten het bereik van kinderen. Twijfelt u over het gebruik van Obesigard? Raadpleeg dan uw arts.

Gebruiksadvies Obesigard voor een optimale werking! 
BESTEL DIRECT MORGEN IN HUIS

Gebruik gezonde voeding voor snel afvallen!

Gebruik gedurende het afvallen een gezonde voeding zodat uw lichaam tijdens het afvallen goed blijft functioneren en de werking van Obesigard positief wordt beïnvloed. U zult bij het gebruik van een combinatie van Obesigard en een gezonde voeding snel afvallen en de werking van de lichaamsfuncties zullen positief beïnvloed worden.

Wat is gezonde voeding
De belangrijkste regel voor gezonde voeding is gevarieerd eten.

In een gevarieerde voeding kan ook een snack voorkomen, als dit maar met mate is. Tijdens het afvallen is het wel verstandig zoveel mogelijk gebruik te maken van voedingsmiddelen met weinig calorieën. Het gebruik van een gevarieerde voeding zorgt ervoor dat u voldoende voedingsstoffen en mineralen binnen krijgt voor een goede werking van uw lichaamsfuncties en een positieve invloed op afvallen.

Voedingstoffen
Een gezonde voeding bestaat uit een goede balans van de hoofd-voedingsstoffen koolhydraten, eiwitten en vetten. Daarnaast bevatten deze hoofd-voedingsstoffen allerlei vitamines en mineralen die ook een belangrijke werking hebben op een gezond lichaam. Een goede balans in de voeding en het gebruik van Obesigard zorgt voor een positieve werking op het afvalproces.

Afvallen met Obesigard en gezonde voeding
Voor snel en gezond afvallen gebruikt u een combinatie van Obesigard en een gezonde voeding voor een optimale werking.

Gezonde koolhydraten haalt u uit aardappelen, volkoren pasta en brood en meergranen- of zilvervliesrijst. Eiwitten worden gebruikt als bouwstoffen voor het lichaam, deze haalt u uit magere zuivelproducten en magere vlees- en vissoorten. Het gebruik van vetten is ook van belang voor een goede werking van het lichaam. Gezonde vetten vindt u in plantaardige vloeibare vetten zoals olijfolie en ook in vis.

Naast een gezonde voeding is voldoende drinkvocht ook belangrijk voor een goede werking van het lichaam tijdens het afvallen. Gebruik dagelijks tenminste 1,5 – 2 liter drinkvocht. Water en kruidenthee zonder suiker zijn goede soorten drinkvocht. Het gebruik van drinkvocht is van belang bij het transport van voedingsstoffen en afvalstoffen.

Wacht niet langer en bestel snel Obesigard en gebruik een gezonde voeding en ervaar de unieke werking van deze combinatie! U zult snel afvallen en een gezond gewicht bereiken en behouden. Doe hieronder te test om te zien of u een gezonde voeding gebruikt.

Eet u gezond?

Hoe gezond is uw voeding?

Doe de test en kijk hoe gezond u leeft!

EET IK GEZOND

BESTEL DIRECT MORGEN IN HUIS

Gebruik obesigard nu zelf
en ervaar de krachtige werking!


Obesigard en een gezonde leefstijl voor snel afvallen

Het gebruik van Obesigard heeft een positieve werking op uw lichaam en gewicht. Het gebruik van Obesigard en het gebruik van een gezonde voeding geeft aan dat u op een gezonde manier aan het afvallen bent. Het gebruik van een gezonde voeding heeft niet alleen een positieve werking op uw lichaam en gewicht maar kan ook lekker zijn.

gezond eten BESTEL DIRECT MORGEN IN HUIS

Hieronder volgt een voorbeeld van een voorbeeld dagmenu welke u kunt gebruiken naast Obesigard voor een snelle werking! Dit standaard voorbeeld dagmenu bevat 1200 calorieën.

Ontbijt
1 snee volkorenbrood
+ dieethalvarine
+ mager vleesbeleg zoals kipfilet
1 schaaltje magere yoghurt
1 klein stukje fruit zoals een kiwi
1 kop thee of koffie zonder suiker en melk

Tussendoor ochtend
1 snee volkorenbrood
+ dieethalvarine
+ mager zoet beleg zoals jam
1 kopje koffie of thee zonder suiker en melk

Lunch
2 sneeën volkorenbrood
+ dieethalvarine
+ mager beleg vlees, zoet of kaas
+ tomaat of komkommer
1 glas magere melk of magere drinkyoghurt

Tussendoor middag
1 volkoren cracker
+ mager beleg
1 klein stukje fruit
1 kop thee of koffie zonder suiker en melk

Avondmaaltijd
1 schaaltje heldere bouillon
100 gram mager vlees
2 kleine gekookte aardappelen
4 opscheplepels gestoomde of gewokte groente

Tussendoor avond
1 groot stuk fruit
1 kop thee of koffie zonder suiker en melk

Gebruik dagelijks tenminste 1 liter water naast de aangegeven hoeveelheid vocht in het voorbeeld dagmenu.

Heeft u tussendoor meer trek? Dan kunt u eventueel wat rauwkost nemen zoals snoeptomaatjes en stukjes wortel en komkommer.

Bewegen heeft een positieve werking op uw gewicht!

Wij van Obesigard adviseren u om naast het gebruik van Obesigard ook voldoende te bewegen. Heeft Obesigard dan geen werking op het gewicht zonder te bewegen? Jawel maar beweging versterkt de werking van Obesigard en stimuleert het afvalproces.

Beweging heeft niet alleen een positieve werking op het gewicht maar is ook goed voor de gezondheid. Obesigard heeft natuurlijk een positieve werking op het gewicht maar Obesigard ondersteunt ook een goede gezondheid tijdens en na het afvalproces. Geadviseerd wordt dagelijks een uur te bewegen wanneer u wilt afvallen en dagelijks tenminste een half uur wanneer u op gewicht wilt blijven. Hieronder volgt een lijst met alle goede redenen om voldoende te bewegen.

 • Positieve werking op hartslagfrequentie
 • Positieve werking op de conditie, bloedsomloop en metabolisme
 • Positieve werking op spijsvertering
 • Versterkt spieren en botten
 • Werkt ontspannend
 • Positieve werking op de huid
 • Positieve werking op het cholesterolgehalte en bloedsuikerspiegel
 • Positieve werking op afvoer van afvalstoffen