Heeft u vragen? bel ons: 0227 540745

  • Gezond afvallen en snel afvallen met Obesigard
  • Obesigard stimuleert gezond gewichtsverlies
  • Obesigard pakt
    overgewicht aan!

Natuurlijke ingrediënten in Obesigard helpen bij afvallen

Natuurlijke ingrediënten in Obesigard helpen bij afvallen op gezonde wijze. Obesigard bevat een combinatie van 3 krachtige natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor een zeer krachtige werking. De natuurlijke ingrediënten in Obesigard stimuleren de thermogenische werking waardoor de werking van lichaamsfuncties sneller verloopt. Dit proces zorgt voor verhoging van de energieverbranding met afvallen als resultaat. Ook remmen de natuurlijke ingrediënten in Obesigard de eetlust waardoor afvallen gemakkelijker wordt. Obesigard bestaat uit een combinatie van de natuurlijke ingrediënten ForsLean®, GarCitrin® en BioPerine®.

Obesigard: een drievoudige werking:

  1. Eetlust onderdrukken
  2. Thermogenische werking stimuleren
  3. Gewichtsverlies en vetverlies

Natuurlijke ingrediënten in Obesigard helpen bij afvallen
BESTEL DIRECT MORGEN IN HUIS

Gezond afvallen met
natuurlijke ingrediënten in Obesigard

Natuurlijk ingrediënt in Obesigard: ForsLean®

Het natuurlijke ingrediënt ForsLean® in Obesigard zorgt ervoor dat u snel kunt afvallen én spiermassa opbouwt.

Het natuurlijke ingrediënt ForsLean® heeft een werking op het vetweefsel. ForsLean® zorgt namelijk voor afbraak van vet en remt aanmaak van nieuw vetweefsel. Dit proces heeft te maken de werking die ForsLean® heeft op het molecuul cAMP. cAMP heeft een positieve werking op de vetverbranding. Mensen met overgewicht produceren minder cAMP waardoor de positieve werking op de vetverbranding minder is. Het natuurlijke ingrediënt ForsLean® heeft ook een bevorderende werking op de vetverbranding en neemt bij mensen met overgewicht daarmee de werking van cAMP over zodat afvallen alsnog mogelijk is. Het natuurlijke ingrediënt ForsLean® heeft dus een speciale werking op mensen met overgewicht die willen afvallen en past goed in het product Obesigard.


Hiernaast ziet u de grafiek uit het klinisch onderzoek dat de werking van het natuurlijke ingrediënt ForsLean® heeft bewezen. Uit het onderzoek bleek dat ForsLean® een positieve werking heeft bij afvallen en de omzetting van lichaamsvet in vetvrij lichaamsgewicht. Op deze manier helpt het natuurlijke ingrediënt ForsLean® bij afvallen.

Sabinsa Corporation ontwikkelde en produceerde het natuurlijke ingrediënt ForsLean®. Na dit klinisch onderzoek kreeg Sabinsa patent op dit natuurlijke ingrediënt en won het bedrijf de 'Nutracon Award' voor beste nieuwe product in 2001. Ook behaalde Sabinsa een Kosher en Halal goedkeuring en is uiteindelijk toegevoegd aan Obesigard. Zie hier het klinisch onderzoek

Natuurlijk ingrediënt in Obesigard: GarCitrin®

Het natuurlijke ingrediënt GarCitrin® in Obesigard helpt bij afvallen en gewichtsverlies.

De werkzame stof in het natuurlijke ingrediënt GarCitrin® is hydroxycitroenzuur (HCA) en heeft een werking op de lever. Het natuurlijke ingrediënt HCA heeft een remmende werking op het enzym citraat-lyase. Het gevolg daarvan is dat de lever minder vet aanmaakt en dus ook minder vet kan worden opgeslagen in het lichaam. Het natuurlijke ingrediënt HCA heeft ook een werking op de eetlust, het onderdrukt namelijk de eetlust, wat een van de positieve eigenschappen is van Obesigard. Het natuurlijke ingrediënt GarCitrin® en de werking van HCA zorgen ervoor dat de hersenen een signaal afgeven aan het lichaam dat er genoeg gegeten is.

Ook heeft Sabinsa Corporation patent op het natuurlijke ingrediënt GarCitrin® en is het als natuurlijk ingrediënt toegevoegd aan Obesigard. Lees hier meer over het klinisch onderzoek

Natuurlijk ingrediënt in Obesigard: BioPerine®

Het natuurlijke ingrediënt BioPerine® heeft een stimulerende werking op de energieverbranding in het lichaam. Dit natuurlijke ingrediënt heeft daarbij ook een positieve werking op het gewicht.

Het natuurlijke ingrediënt BioPerine® is afkomstig van de zwarte peper vrucht. Omdat het natuurlijke ingrediënt BioPerine® als extract is toegevoegd aan Obesigard, is de werking vele malen sterker dan gewone zwarte peper. Het natuurlijke ingrediënt BioPerine® zorgt ervoor dat de energieverbranding in het lichaam verhoogt wordt. Dit proces heeft een positieve werking op het gewicht, namelijk: gewichtsverlies! Ook heeft het natuurlijke ingrediënt BioPerine® een positieve werking op het gebruik van voedingsstoffen in het lichaam en een positieve werking op de spijsvertering en daarom erg geschikt als natuurlijk ingrediënt in Obesigard. Lees hier meer over het klinisch onderzoek naar het natuurlijke ingrediënt BioPerine®.